Nytt år klingar, ny kraft det bringar

då var det nytt år med nya möjligheter. Skönt att jag bestämmer mig för att ha tusen chanser. Hoppas resten av världen är med på det också. För jag tänker ha ett bra pedagogiskt år i år. Håller på att läsa en bok som heter Relationer, ramar och respekt. Det är små historier om hur lärare ser på och skapar arbetsro i sitt klassrum. Det ger många nya idéer och återupplivar några gamla som jag ännu inte slagit i verket med just denna elevgrupp jag begåvats med fram till sommarlovet.

Nu hoppas jag att 2014 blir det året jag hittar ett pedagogiskt sammanhang som jag kan landa i för ett lite längre tag än just bara läsårs eller terminsvis.

Jag tror att jag behöver få tillbaks lite av den där reflekterande praktikern i mig. Det har mest inte hunnits med något skrivande på länge. Men nu tror jag det ska vara ett mål. Föra loggbok och blogga lite oftare – så kanske det blir lite roligare och ger kraft och inspiration. Jag hittar ofta lösningar mitt upp i samtal med andra. Detta kanske kan vara som ett samtal också.

Gott nytt år på er alla!

bild lånad från: http://www.ltu.se/cms_fs/1.66867!/img/img/pedagogik%20toppbild.jpg_gen/derivatives/landscape_522/pedagogik%20toppbild.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s